Et trobes a:Inici/OFERIM/Recursos Educatius per a les Famílies

Recursos Educatius per a les Famílies

 

En aquests moments que totes i tots hem de compartir el temps en l'espai de la llar pensem especialment en els més petits de casa.

Pels infants és molt important l'organització de les situacions de vida quotidiana.

Saber que passarà contribueix a la seva situació en el temps i l'espai. Seguir amb unes rutines i hàbits en aquests dies ens ajuda a totes i tots i és un bon moment per continuar oferint als infants un espai segur on continuar en aquesta línia amb la flexibilitat suficient per adaptar-nos a cada situació.

En aquest marc podem donar resposta a les seves necessitats bàsiques de descans, higiene i alimentació saludables, i un cop cobertes continuar amb la resta.

És important potenciar l’autonomia, la col·laboració i fer coses en família, sempre tenint present la necessitat que tenen de la proximitat de l'adult.

Actuant sempre des de la calma, doncs tots els excessos són dolents, per tant tot amb tranquil·litat, organitzant horaris i hàbits, i amb bon humor.

L'equip d’educadores de les escoles bressol municipals de l'Ajuntament de Lleida hem seleccionat diferents:

recursos per a les famílies amb infants de 0-3 anys de les mestres de les Escoles Bressol Municipals:

Els podeu trobar agrupats en els següents apartats:

 

 

 

Esperem que aquests recursos us siguin d’utilitat per aquests dies i penseu que el més important és el temps que podeu compartir amb les vostres filles i els vostres fills.

Recomanem