Et trobes a:Inici/OFERIM/El menjador

El menjador

L’Escola bressol ofereix als infants el quedar-se a dinar i fer migdiada en la franja horària que va de les 12 a les 15 hores.

Per tal de poder oferir aquest servei es requereix un mínim d’infants inscrits.

Els infants que han estat a l’escola durant el curs anterior, poden quedar-se a dinar des del primer dia de curs sempre que hi hagi un nombre suficient d’infants. Els que comencen per primera vegada a l’Escola Bressol, per la seva millor d’adaptació, es poden quedar a dinar a partir de la tercera setmana de curs. 

A les Escoles bressol on hi ha grup de nadons us oferim la possibilitat de continuar l’alletament matern, tant de forma presencial com mitjançant l’administració de la llet materna que heu extret prèviament. 

Els menús oferts als infants s’adapten al procés evolutiu, a les al·lèrgies i/o intoleràncies i a les variacions per motius culturals i/o religiosos. D’aquesta manera tenim ben presents les necessitats de cada infant i les del grup en general.

Cada mes, rebreu tota la informació detallada sobre del menú escolar. Aquest inclou: productes de proximitat, de producció integrada, ecològics i oli d’oliva. Està elaborat per una nutricionista i adaptat a la dieta de cada infant (triturat, intolerant a la lactosa, sense gluten...etc) Cada dia podreu llegir tota la informació sobre el dinar, la migdiada i el control d’esfínters del vostre infant.


Podeu sol·licitar el servei en el moment de fer la matrícula o al llarg del curs. El servei pot ser fixe o esporàdic. 

La utilització, implica l'acceptació de les normes de funcionament. 

El servei està gestionat per una empresa externa. El preu d’aquest servei és el que regulen les taxes municipals vigents i els rebuts els gestiona l’Ajuntament de Lleida.

 

tira_menjador1.jpg

tira menjador 2

tira_menjador33.jpg

MENÚS CURS 2020-2021:

Recomanem