Et trobes a:Inici/INNOVEM/Erasmus + curs 2015-2016

Erasmus + curs 2015-2016

L’Escola Bressol Municipal Balàfia ha aconseguit l’aprovació del seu projecte Erasmus+ anomenat “Sal y disfruta aprendiendo” per aquest curs 2015/16.

 

Què ha motivat aquest projecte? Les mestres de l’equip pedagògic de l’Escola Bressol Balàfia estem convençudes de la gran importància que té el contacte amb la natura i els espais oberts en l’aprenentatge i el benestar dels infants. Per això volem formar-nos i aprendre a aplicar metodologies naturístiques que s’inclouen en els currículums de les escoles europees capdavanteres en aquest àmbit.

Què ens permet l’aprovació del projecte? Dues mestres de l’equip podran assistir durant tres dies a un curs de formació especialitzat en disseny d’espais exteriors, activitats i tallers que es realitzarà al Regne Unit. Dues mestres més podran realitzar una estada de 5 dies en una eco- escola anglesa (concretament de Durham) que estan aplicant la metodologia “outdoor learning” aprenentatge en espais exteriors, amb infants de 2 i 3 anys. Dues mestres més podran visitar una Escola Bressol a Noruega (concretament d’Oslo) on el contacte amb la natura és clau, i tota la comunitat educativa (infants, famílies i educadors) treballen en xarxa per possibilitar les visites regulars al bosc, sense que cap inclemència atmosfèrica ho impossibiliti.

Amb què comptem? El pressupost atorgat des de la Unió Europea és de 7756€.

A què ens comprometem? Formar-nos mitjançant el curs i les estades a l’estranger. Compartir els coneixements amb tot l’equip educatiu. Crear un projecte educatiu que tingui en compte en el currículum la nova metodologia. Informar a les famílies de l’escola sobre el projecte i els resultats. Donar difusió dels coneixements i les experiències adquirides a la resta d’escoles de Lleida especialment a les Escoles Bressol Municipals.

espaciosconvida_erasmus+2016-2017.gif

Recomanem