Et trobes a:Inici/PRESENTEM/Portes Obertes Virtuals 2023

Portes Obertes Virtuals 2023

portes_obertes1.jpgportes_obertes2.jpg

En aquests dies moltes famílies heu de valorar la possible incorporació dels vostres infants a una escola bressol. Sabem que aquesta és una de les decisions més importants per a una família. És per això que us volem oferir tota la informació que necessiteu fent només un clic.

La nostra ciutat compta amb una xarxa de 16 Escoles Bressol Municipals i us volem mostrar el goig que fan.

Us presentem unes portes obertes virtuals que us permetran fer una visita pels espais de les escoles i conèixer els equips docents.

Cada escola us ha preparat un vídeo explicatiu sobre el seu projecte educatiu, els serveis que ofereixen i les principals activitats que es fan durant el curs escolar.

L’etapa des dels 0 fins als 3 anys és fonamental, ja que estimula el desenvolupament primerenc dels infants i incideix positivament sobre la seva evolució educativa posterior. A més, facilita la conciliació entre la vida laboral i familiar.

La Paeria, fruit del compromís de la ciutat amb l’educació, ofereix, a més d’una àmplia xarxa, un equip de professionals de l’educació d’alt nivell que apliquen un projecte educatiu de qualitat.

Us animem a veure el vídeo de l’Escola Bressol del vostre barri. També podeu visitar totes les escoles i informar-vos del procés de preinscripció al curs 2023-2024.

Només cal que feu un clic sobre el nom de l’escola i ja podeu començar la vostra visita virtual!

Us donem la benvinguda a les Escoles Bressol Municipals!
TITOL_EBMALBARES.jpg
TITOL_EBMBAlafia.jpg
TITOL_EBMCAPPONT.jpg
copy2_of_TITOL_EBMCENTRH.jpg
TITOL_EBMGARGOT.jpg
TITOL_EBMLLIVIA.jpg
TITOL_EBMMAGRANERS.jpg
EBM RAIMAT.jpg
TITOL_EBMRELLOTGE.jpg
TITOL_EBMRONDA.jpg
TITOL_EBMSECA.jpg
TITOL_EBMSUCS.jpg

Recomanem