Et trobes a:Inici/PRESENTEM/Portes Obertes Virtuals 2023

Portes Obertes Virtuals 2023

portes_obertes1.jpgportes_obertes2.jpg

En aquests dies moltes famílies heu de valorar la possible incorporació dels vostres infants a una escola bressol. Sabem que aquesta és una de les decisions més importants per a una família. És per això que us volem oferir tota la informació que necessiteu fent només un clic.

La nostra ciutat compta amb una xarxa de 16 Escoles Bressol Municipals però degut a la situació que estem vivint no podem obrir les escoles i mostrar-vos el goig que fan.

Us presentem unes portes obertes virtuals que us permetran fer una visita pels espais de les escoles i conèixer els equips docents.

Cada escola us ha preparat un vídeo explicatiu sobre el seu projecte educatiu, els serveis que ofereixen i les principals activitats que es fan durant el curs escolar.

L’etapa des dels 0 fins als 3 anys és fonamental, ja que estimula el desenvolupament primerenc dels infants i incideix positivament sobre la seva evolució educativa posterior. A més, facilita la conciliació entre la vida laboral i familiar.

La Paeria, fruit del compromís de la ciutat amb l’educació, ofereix, a més d’una àmplia xarxa, un equip de professionals de l’educació d’alt nivell que apliquen un projecte educatiu de qualitat.

Us animem a veure el vídeo de l’Escola Bressol del vostre barri. També podeu visitar totes les escoles i informar-vos del procés de preinscripció al curs 2023-2024.

Només cal que feu un clic sobre el nom de l’escola i ja podeu començar la vostra visita virtual!

Us donem la benvinguda a les Escoles Bressol Municipals!
TITOL_EBMALBARES.jpg
TITOL_EBMBAlafia.jpg
TITOL_EBMCAPPONT.jpg
copy2_of_TITOL_EBMCENTRH.jpg
TITOL_EBMGARGOT.jpg
TITOL_EBMLLIVIA.jpg
TITOL_EBMMAGRANERS.jpg
EBM RAIMAT.jpg
TITOL_EBMRELLOTGE.jpg
TITOL_EBMRONDA.jpg
TITOL_EBMSECA.jpg
TITOL_EBMSUCS.jpg

Recomanem