Et trobes a:Inici/Noticies/Presentació del llibre: “ Ser maestr@ en el 0-3”

Presentació del llibre: “ Ser maestr@ en el 0-3”

Ahir dimecres 29 de maig a les 19’30h es va realitzar a l’EBM de Balàfia la presentació del llibre “Ser maestr@ en el 0-3” que ha escrit la Laura Lladós Alonso. Aquest llibre és la primera edició d’una col·lecció que l’editorial Graó dedica a l’educació dels 0-3 anys.
Dijous 30, maig del 2019

La Laura és una mestra i companya de l’escola Bressol de Balàfia diplomada en educació infantil amb menció de Premi extraordinari, amb un màster en Detecció i Atenció Precoç i Postgrau en Educació Emocional, membre del consell assessor de la revista Guix d’Infantil. Membre del moviment d’Innovació Educativa de Lleida i tutora del pràcticum de l’alumnat del Grau d’Educació Infantil i del doble grau d’educació d’Infantil i Primària de la UDL.

Aquest llibre ens fa una reflexió sobre el paper del mestre/a en l’etapa 0-3. Com som com a Mestres? Quina és la nostra mirada cap als infants? Com enfrontar-nos a diverses situacions que creiem que ens superen?  Com conviure amb l’enorme quantitat de teories i corrents pedagògics que existeixen?

Aquest llibre escrit des de l’estret vincle que hi ha entre el cor i la raó convida a reflexionar al voltant de la figura del mestre o la mestra de 0 a 3 anys.

És un llibre indispensable per a Mestres de 0-3 anys i estudiants d’educació infantil que creuen en la necessitat d’educar en l’emoció, educar en la presència, educar en la calma, educar amb la família i educar en equip.

 

IMG_0810.JPG

llibre.jpg

Recomanem