Et trobes a:Inici/Noticies/Les famílies, part integral del procés educatiu a les escoles bressol municipals de Lleida

Les famílies, part integral del procés educatiu a les escoles bressol municipals de Lleida

L’alcalde, Àngel Ros, ha visitat avui l’escola bressol de La Mercè, dins de l’activitat “La Setmana dels padrins i les padrines”, que organitza aquest centre, com la resta d'Escoles Bressol Municipals, per promoure la participació dels avis i àvies en l’educació dels infants
Dijous 19, abril del 2018

La participació de les famílies és una eina essencial de la tasca de les escoles bressol municipals de Lleida per promoure el desenvolupament integral dels infants. S’organitzen nombroses activitats amb presència de familiars, ja sigui per la celebració de festes populars, com la propera Diada de Sant Jordi, la participació en sortides del centre, xerrades, sessions de música i visites puntuals dels pares i mares a les aules per explicar la seva professió, portar animals de companyia, cantar cançons, o fer alguna activitat, com contacontes, tallers de cuina, pintura, hort o jocs tradicionals, entre moltes altres.

Avui, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha visitat l’escola bressol municipal de La Mercè per participar en l’activitat de “La Setmana dels padrins i les padrines”, que organitza aquesta llar d’infants durant tota aquesta setmana. L’escola acull aquests dies visites dels avis i àvies que comparteixen activitats amb els infants, dins d’un d’aquests projectes per promoure la participació de les famílies en l’educació dels més petits.

Altres escoles bressol de la ciutat també destinen dies concrets a la participació dels avis i àvies, que són part fonamental de la criança dels nens i nenes. És el cas de les escoles de La Mitjana, Bordeta, Cappont, Magraners, Rellotge, Sucs i Vailet, mentre que la resta els integren en les activitats que organitzen amb les famílies.

Lleida compta amb una xarxa de 19 escoles bressol públiques i la ciutat ha estat reconeguda per la seva tasca pionera en la promoció de l’educació infantil.

Recomanem