Et trobes a:Inici/Noticies/Les escoles bressol municipals de Lleida treballem amb els infants juntament amb les seves famílies els drets dels infants.

Les escoles bressol municipals de Lleida treballem amb els infants juntament amb les seves famílies els drets dels infants.

Dimarts 24, novembre del 2020

Aquesta setmana les famílies de l’Escola Bressol La Mitjana porten objectes i frases significatives sobre el tema. El dia 20 de novembre es celebra el dia mundial dels Drets dels Infants. Per tal de poder donar visibilitat a aquesta jornada: una de les activitats que es realitza a l’Escola Bressol, sobretot adreçada als més petits, és la “panera dels tresors”. És una panera amb materials molt diversos i que té com a objectiu que els infants experimentin, explorin i descobreixin les característiques d’aquests elements a través dels sentits.

A l’escola Bressol La Mitjana hem elaborat, per cada aula, la “panera dels Drets dels infants”.

Per celebrar el dia 20 de novembre el Dia Internacional dels drets dels infants, l’escola Bressol de Sucs hem escollit el dret a un entorn saludable, fent una passejada pel bosc, gaudint de la pau i el benestar. També les famílies han trobat informació sobre els drets a la porta de l'escola.

A l’escola Bressol de Pardinyes hem penjat a les parets de l’escola els drets dels infants per tal de compartir-ho amb tota la Comunitat Educativa.

Recomanem