Et trobes a:Inici/Noticies/Laura Lladós, mestra de l'Escola Bressol Municipal Balàfia, ha participat en la taula rodona de l'Acte de la celebració dels 40 anys de l'Editorial Graó

Laura Lladós, mestra de l'Escola Bressol Municipal Balàfia, ha participat en la taula rodona de l'Acte de la celebració dels 40 anys de l'Editorial Graó

El col·loqui ha partit de les 10 idees clau de l'educació que Graó ha defensat des de els seus inicis i que ara són més vigents que mai: - Què ens diuen les neurociències de com s’aprèn avui? - En el fons ens mou l’emoció. L’educació emocional està de moda? - De l’atenció a la diversitat a la personalització dels aprenentatges. - Dels projectes de treball als projectes amb ànima. - Del joc a la gamificació. Mites i llegendes de les TIC. - A voltes amb la formació del professorat, la revolució pendent. - Educar amb el compromís social i la perspectiva de gènere. - Per educar un infant es necessita tota una tribu: la ciutat dels nens i les nenes - Família, voler-la a prop sense fer nosa. - De l’escola tradicional a l’escola transformadora.
Dimecres 14, març del 2018

Laura Lledó participa a l'Acte de la celebració dels 40 anys de l'Editorial Graó

Al voltant d'aquesta taula s'han reunit professionals de prestigi de l'àmbit educatiu i escolar per parlar i proposar 10 idees clau i 10 reptes de futur.

L'acte va tenir lloc el passat 12 de març a les 18:30 h a l'espai de la Caixa Fòrum de Barcelona i va comptat amb la presencia de Rafael Bisquerra, Marina Subirats, Cèsar Coll, Txus Martín, Anna Manso, Fernando Trujillo, Francesco Tonucci, David Bueno, Jordi Canelles i la nostra companya Laura Lladós.

Moltes Felicitats!!! per les vostres aportacions al món de l'EDUCACIÓ.

Recomanem