Et trobes a:Inici/Noticies/L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, remarca el compromís de la Paeria amb la xarxa d'escoles bressol, líder a tot l'Estat

L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, remarca el compromís de la Paeria amb la xarxa d'escoles bressol, líder a tot l'Estat

El paer en cap ha donat la benvinguda al nou curs a les educadores i els hi ha agraït la important tasca que fan tenint cura dels infants.
Dimarts 04, setembre del 2018

L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha participat avui en l'acte de benvinguda a les educadores de les escoles bressol municipals, que dóna inici al curs i que ha tingut lloc a la Sala Jaume Magre. Larrosa ha agraït a les mestres la feina que fan, fent-se càrrec del "bé més preuat que tenen les famílies, que són els seus fills i filles, i acompanyant-los en aquest procés de creixement des de la infantesa".

El paer en cap ha reivindicat l'aposta que fa Lleida per tenir una xarxa amb 18 escoles bressol, dada que situa la ciutat al capdavant dels rànquings a tot l'Estat en compromís amb l'educació infantil. "La nostra inversió en escoles bressol municipals perquè el servei funcioni és molt important, va a càrrec dels pressupostos municipals i suposa 5,7 milions d'euros, dels quals recuperem 606.000 euros en quotes de les famílies. Per tant tots els lleidatans i lleidatanes estem implicats amb els nostres impostos perquè feu la millor feina del món, que és contribuir a l'educació dels nostres fills. I ho seguirem fent", ha anunciat l'alcalde a les educadores de les escoles, que han omplert de gom a gom la sala. A més, s'ha compromès a estar amatent a les necessitats del col·lectiu i a treballar per impulsar la renovació de les escoles que necessiten reformes.

Per la seva part, la regidora d'Educació, Rosa Maria Salmerón, ha assenyalat que la regidoria està "posant la maquinària en marxa perquè quan arribin la setmana que ve els més de mil nens que van a les escoles bressol municipals estigui tot a punt" i ha remarcat la importància d'aquesta etapa educativa, ja que, malgrat que no és obligatòria, és cabdal per la formació de la personalitat dels infants. El curs comença el 12 de setembre.

L'acte ha comptat també amb la conferència "La felicitat a l'aula per a educadors de les escoles bressol" a càrrec de Daniel Gabarró, que ha centrat la seva xerrada en la importància d'entendre que la feina és una part fonamental de la vida de cadascú. Per ser-hi feliç, el millor camí és ser capaços de donar un significat profund les tasques que s'hi desenvolupen, ha afirmat. Durant l'acte també s'ha reconegut a quatre responsables d'escoles que deixen el càrrec i l'alcalde els hi ha entregat un obsequi.

@Ajuntament de Lleida

Imatge_cat_40791.jpg

Imatge_cat_40790.jpg

Imatges: @HerminiaSirvent

Recomanem