Et trobes a:Inici/Noticies/Inici de curs de les Escoles Bressol Municipals amb una conferència sobre el neurodesenvolupament infantil

Inici de curs de les Escoles Bressol Municipals amb una conferència sobre el neurodesenvolupament infantil

Dijous 05, setembre del 2019

Aquest dimecres 04 de setembre, la Regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes Sandra Castro, juntament amb el tinent d'alcalde, Paco Cerdà, han donat la benvinguda del nou curs 2019-2020 als/a les professionals que treballen a les Escoles Bressol Municipals de Lleida.

L'acte, que ha tingut lloc a la Sala Jaume Magre, ha tingut com a protagonista el responsable de la nova càtedra de Neuroeducació de la Universitat de Barcelona, David Bueno i Torrens, que ha impartit una xerrada sobre l’aprenentatge en la primera infantesa: Què aprèn el cervell dels 0 als 3 anys?.  David Bueno és un conferenciant de luxe que ha centrat la seva trajectòria professional i acadèmica a Barcelona i Oxford al voltant de la genètica del desenvolupament, la neurociència i la seva relació amb el comportament humà i també en l’àmbit educatiu.

La regidora ha destacat la importància d’aquesta etapa de 0 a 3 anys que es treballa a les escoles bressol pel desenvolupament neuronal, educatiu i socials dels infants i com la feina de les educadores i les famílies resulta cabdal. “Cada petita acció que feu contribueix al seu desenvolupament. Des de la Regidoria volem donar-vos les gràcies per aquesta feina vocacional i per la vostra implicació, que sembren una llavor que va creixent”, ha afirmat Castro.

Durant l’acte s’ha fet un petit reconeixement a les directores sortints de les escoles bressol d’Albarés, Núria Solans, i del Rellotge, Rosa Maria Aceret, que han rebut un obsequi.

IMG_1465.jpg

Recomanem