Et trobes a:Inici/Noticies/Els alumnes de l'institut dels templers de Lleida col·laboren amb les Escoles Bressol Municipals

Els alumnes de l'institut dels templers de Lleida col·laboren amb les Escoles Bressol Municipals

Els alumnes de l’Institut del Templers han fet un projecte d’instal·lació d’un reg al pati de l’Escola Bressol Parc de Gardeny. Són alumnes del PQPI (Programa de Qualificació Professional Inicial) de jardineria, orientat a formar els joves entre 16 i 21 anys en la instal·lació i manteniment de jardins, parcs i zones verdes, en la producció i manteniment de plantes en vivers, i en el condicionament de flors i plantes.
Dimecres 05, juny del 2019

Gràcies a aquesta col·laboració entre l’escola bressol i l’Institut dels Templers, els alumnes s’han sentit valorats en comprovar com els seus aprenentatges s’han traduït en la realització d’un projecte pràctic. Aquest tipus de col·laboracions els ajuda a fer créixer la seva motivació per continuar creant espais agradables i en consonància amb l’entorn.

La seva actuació concreta ha consistit a instal·lar el reg en el jardí vertical de l’EBM Parc de Gardeny i col·laborar amb els infants de l’escola a fer la plantació que ha estat cedida per l’Escola Municipal de Jardineria de Lleida.

190605CollaboraciInsTemplersiEBM.3.JPG

190605CollaboraciInsTemplersiEBM.4.JPG

Recomanem