Et trobes a:Inici/Noticies/Contacontes de l’associació ASPID a les Escoles Bressol Municipals de Lleida

Contacontes de l’associació ASPID a les Escoles Bressol Municipals de Lleida

El proper dilluns, 19 de febrer s’iniciarà l’activitat del Contacontes de l’Associació ASPID a les Escoles Bressol Municipals (EBM)
Dijous 15, febrer del 2018

Els usuaris de l’associació ASPID (Associació de paraplègics i discapacitats físics de Lleida) i els seus monitors ofereixen  fins el 18 de juny l’activitat de contacontes “El lleó i el ratolí” a la xarxa de les Escoles Bressol Municipals de Lleida. Aquesta activitat iniciada el curs 2015 a les EBM, es continua durant aquest curs a les EBM Albarés, Balàfia, Bordeta, Cappont, Centre Històric, Gargot, Germans Grimm, La Mitjana, Llívia, Magraners, Parc de Gardeny, Pardinyes, Rellotge, Ronda-La Mercè, Secà.

Les Escoles Bressol Municipals sensibles amb les dificultats de la mobilitat de les persones amb discapacitats físiques volen col·laborar en la seva proposta de l’activitat de la narració del conte com un element d’intercanvi i proximitat entre petits i grans que a més a més d’entretenir, estimula la imaginació i té un valuosíssim valor pedagògic. És per aquest motiu que considerem el contacontes com una valuosa eina de treball i d’intercanvi entre les persones, i a més, els nens i nenes gaudeixen molt d’aquesta activitat ja que participen amb ells.

Amb aquesta col·laboració, es vol compartir l’objectiu d’impulsar el benestar i millorar de la qualitat de vida d’aquestes persones, la seva integració socials, entre altres, i donar a conèixer la seva realitat als infants més petits des de l’Escola Bressol Municipal i a les seves famílies.

Les Escoles Bressol Municipals de Lleida estan compromeses des de fa temps en fomentar el valor de la solidaritat a les diferents comunitats educatives, oferint a les criatures i a les seves famílies un model de col·laboració,  participació, i sobretot d’implicació en projectes per aconseguir un món millor.

Ben segur serà una activitat inoblidable per a tots!

Recomanem