Et trobes a:Inici/Noticies/5 anys del projecte solidari amb el Banc d’Aliments a les Escoles Bressol Municipals

5 anys del projecte solidari amb el Banc d’Aliments a les Escoles Bressol Municipals

Amb aquesta iniciativa les EBM esdevenen punts de recollida de productes alimentaris i d’higiene per a infants, a través de les aportacions que fan les famílies, i també trameten valors de cooperació i solidaritat als més menuts.
Divendres 09, març del 2018

La xarxa de les 18 Escoles Bressol Municipals (EBM) participen un any més en el Projecte solidari “Un aliment, un somriure” de col·laboració amb la recollida d’aliments i productes d’higiene per als infants de l’entitat Banc dels Aliments. La regidora d’Educació, Rosa Maria Salmerón, ha visitat els menuts de l’Escola Bressol del Secà de Sant Pere, que avui han gaudit d’un espectacle de llums, formes i colors, a càrrec de Jaume Grau, per trametre també valors entre els petits. Salmerón ha comentat que un any més les EMB donen suport a aquest projecte, que fomenta els valors educatius, de cooperació i de solidaritat, en els infants i en les seves famílies. D’aqueta manera, les famílies participen aportant productes adreçats als infants que ho necessiten, que són el col·lectiu més vulnerable de la població.

La regidora d’Educació ha valorat les persones implicades de forma voluntària en el projecte, tant del Banc d’Aliments com els educadors i les educadores de les Escoles Bressol, que han fet diverses activitats pedagògiques que treballen valors com la cooperació i la solidaritat entre la família i l’escola.

El president del Banc d’Aliments de Lleida, Josep Ramon Saura, ha agraït la contribució que fa l’Ajuntament a les campanyes de l’entitat i, especialment, el treball que es fa amb les escoles bressol perquè “és una feina de sensibilització i és sembrar futur”. El projecte es desenvolupa des de l’any 2013. Amb la recollida d’aquest material, s’intenta ajudar a cobrir les necessitats bàsiques dels nens i nenes de la ciutat i adonar-se que tots els esforços són pocs per arribar als objectius que duu a terme aquesta entitat.

L’espectacle d’aquest divendres ha estat la cloenda de les diverses activitats de sensibilització que s’han fet als centres, que han estat punts de suport logístic, fent possible la recollida a cada una de les Escoles Bressol Municipals.

Tall de veu de la regidoria Rosa Maria Salmerón sobre els 5 anys del projecte solidari amb el Banc d'Aliments a les Escoles Bressol Municipals

noticia09032018

La regidora d’Educació, Rosa Maria Salmerón, ha visitat els menuts de l’Escola Bressol del Secà de Sant Pere.

noticia09032018_2

Cloenda a l'Escola Bressol del Secà, del projecte solidari amb el Banc d'Aliments, amb un espectacle de llums i colors.

noticia09032018_3

Recomanem