Et trobes a:Inici/INFORMEM/Activitats Nadal - hivern curs 2021-2022

Activitats Nadal - hivern curs 2021-2022

Al tornar d’uns dies de descans, ens hem tornat a trobar amb il·lusió i sorpreses. Amb un rei Melcior que ens ha vingut a visita a l’escola a portar-nos uns regals.


Fent realitat un somni de la Comunitat d’Aprenentatge, els infants de l’Escola han pogut gaudir d’una experiència inoblidable amb la neu. Descobrir materials, diferents formes d’utilitzar-los, crear-ne d’altres... potenciant l’aprenentatge compartit que enriqueix el dia a dia de la vida dels infants a l’Escola.


Els infants aprenen amb els sentits. Posem al seu abast la decoració de Nadal. Observem el seu joc: toquen, rodolen, manipulen, experimenten amb les boles, es veuen reflectits en elles, se sorprenen, sospesen, comparen... El detall de Nadal per ells és significatiu.

 

El contacte amb diversos materials de diferents textures i temperatures fa que el seu joc sigui més ric i ple de matisos.

Històries Nadalenques que estimulen la imaginació de l'infant i que l'omplen d'entusiasme i alegria.

 

La llum i el color convida a l’infant a explorar un món màgic i a crear el seu propi aprenentatge mogut per la curiositat, la imaginació i la creativitat.

 

Experimentar amb un element tan quotidià i al mateix temps tan desconegut com la palla trinxada ha implicat molts estímuls sensorials i cognitius pels infants. Aprenem Jugant!

El tronc ha arribat a l’escola bressol. Durant aquests dies el taparem, el cuidarem i li donarem menjar. Amb quina sorpresa ens obsequiarà?

Recomanem