Et trobes a:Inici/PRESENTEM/Portes Obertes Virtuals 2020

Portes Obertes Virtuals 2020

portes_obertes1.jpgportes_obertes2.jpg

En aquests dies moltes famílies heu de valorar la possible incorporació dels vostres infants a una escola bressol. Sabem que aquesta és una de les decisions més importants per a una família. És per això que us volem oferir tota la informació que necessiteu fent només un clic.

La nostra ciutat compta amb una xarxa de 18 Escoles Bressol Municipals però degut a la situació que estem vivint no podem obrir les escoles i mostrar-vos el goig que fan.

Us presentem unes portes obertes virtuals que us permetran fer una visita pels espais de les escoles i conèixer els equips docents.

Cada escola us ha preparat un vídeo explicatiu sobre el seu projecte educatiu, els serveis que ofereixen i les principals activitats que es fan durant el curs escolar.

L’etapa des dels 0 fins als 3 anys és fonamental, ja que estimula el desenvolupament primerenc dels infants i incideix positivament sobre la seva evolució educativa posterior. A més, facilita la conciliació entre la vida laboral i familiar.

La Paeria, fruit del compromís de la ciutat amb l’educació, ofereix, a més d’una àmplia xarxa, un equip de professionals de l’educació d’alt nivell que apliquen un projecte educatiu de qualitat.

Us animem a veure el vídeo de l’Escola Bressol del vostre barri. També podeu visitar totes les escoles i informar-vos del procés de preinscripció al curs 2020-2021.

Us informem de dues NOVETATS per al curs 2020-2021

El servei d’acollida requereix un mínim de 10 infants inscrits i serà de pagament. Els horaris d’acollida són de 8:00 a 8:30 i de 16:30 a 17:00
L’horari lectiu serà de 8:30 a 12:00 i de 15:00 a 16:30
L’horari de migdia serà de 12:00 a 15:00 (inclou menjador i estona de descans)
El servei de menjador requereix un mínim d'infants inscrits

 

Només cal que feu un clic sobre el nom de l’escola i ja podeu començar la vostra visita virtual!

Us donem la benvinguda a les Escoles Bressol Municipals
TITOL_EBMALBARES.jpg
TITOL_EBMBAlafia.jpg
TITOL_EBMBORDETA.jpg
TITOL_EBMCAPPONT.jpg
copy2_of_TITOL_EBMCENTRH.jpg
TITOL_EBMGARGOT.jpg
TITOL_EBMGRIMM.jpg
TITOL_EBMLAMITJANA.jpg
TITOL_EBMLLIVIA.jpg
TITOL_EBMMAGRANERS.jpg
TITOL_EBMPGARDENY.jpg
TITOL_EBMPARDINYES.jpg
TITOL_EBMRAIMAT.jpg
TITOL_EBMRELLOTGE.jpg
TITOL_EBMRONDA.jpg
TITOL_EBMSECA.jpg
TITOL_EBMSUCS.jpg
TITOL_EBMVAILET.jpg

Recomanem